Besök sommarens hetaste festivaler i Stockholm

Ser du fram emot den härliga svenska sommaren i huvudstaden? Då är du inte ensam. Det är nämligen inte bara människor som bor i Stockholm eller i Sverige som vallfärdar dit, utan människor från hela världen.

Kolla in Gröna Lund och Lollapalooza

Vill du inte missa Machine Gun Kelly ska du definitivt besöka Gröna Lund Live i sommar, där även flera andra internationella artister uppträder. Innan du beger dig dit kan du passa på att äta lunch Hötorget där Pizza Hut erbjuder en riktigt smarrig och matig pizzabuffé. Här finns något för alla smaker med både tjockare och tunnare surdegspizzor med en rad olika toppingar. Här finns också glutenfria och vegetariska alternativ. Du behöver med andra ord inte besöka vare sig Gröna Lund eller någon annan festival hungrig i år heller.

Kygo, Zara Larsson och Travis Scott uppträder på Lollapalooza i sommar ute på Gärdet och då kommer du garanterat att ha uppskattat en stadig lunch på Hötorget innan du tar dig an denna fullspäckade och internationellt berömda musikfestival.

Njut av Stockholm

Förutom alla festivaler som går av stapeln i år kan du dessutom bara njuta av en av Skandinaviens vackraste huvudstäder. Gamla gränder, lummiga parker, lyxig shopping och restauranger i världsklass. Samtidigt kan du ta del av härlig streetfood och sommarkänslan som sprider sig över hela Stockholm. Passa också på att besöka museer och slappna av med en båttur i Mälaren. Det finns hur mycket som helst att göra i Stockholm, som är mer än alla sina attraktiva festivaler.