Klädkod på festivaler

Ska du gå på festival? Då kan du räkna med en härlig upplevelse där du får höra bra musik, träffa många nya människor och uppleva en fantastisk atmosfär. Men vad bör man ha på sig egentligen? Hur ska man ha råd med snygga outfits till festivalen?

Passa på under rea

Även Sverige har hoppat på trenden med black week sedan ett par år tillbaka. Det är en vecka då nästan alla butiker har rea. Därför är det ett perfekt tillfälle att köpa basplagg och andra bekväma kläder. Du kan utnyttja black week rabatter både i fysiska butiker och nätbutiker.

Välj bekväma kläder

Under festivaler väljer många att sova i tält. Du bör också räkna med att det kan börja regna, så en varm kofta eller jacka är ett måste. Dessutom hamnar det snabbt skräp, inklusive glasflaskor på marken, så det gäller att välja bekväma skor med tjock sula som skyddar dina fötter.

Jeans, en bekväm kjol och sneakers eller stövletter är därför ett perfekt val på festivalen. Packa med ett par löst sittande toppar, en tjock tröja till kvällarna och gärna en skaljacka som skyddar mot regn och vind. Är det sommar kan ett par bekväma jeansshorts också göra susen!