Skapa snygga festivalprodukter

Har du anordnat en festival och vill passa på att sälja snygga festivalprodukter med tryck? Eller kanske är det så att du ska iväg på festival tillsammans med kompisarna och vill skapa snygga tryck-tröjor som gör festivaläventyret mer minnesvärt?

Produkter med tryck har alltid varit mycket populära. Med ett tryck kan du själv bestämma hur kläderna, muggen, pennan eller tablettasken ska se ut, vilket är ett smart och roligt sätt för dig att förstärka ditt varumärke. Tryck, inte minst på kläder, har också varit ett sätt att skapa mer personliga plagg till dig själv eller för att ge bort i present. På hemsidan medtryck.com kan du skapa riktigt fina produkter som du med fördel kan använda tillsammans med dina kompisar på festivalen eller skapa till försäljning.

Vilka produkter säljer bäst?

Om du bara vill beställa produkter för dig och dina vänner kan du i stort sett välja det som ni tycker är finast och som passar er bäst. Ska du däremot beställa produkter som ska gå till försäljning behöver du tänka till lite extra.

Här är det viktigt att satsa på produkter som ska komma till användning och som ska få personen att minnas festivalen på ett extra roligt sätt. Produkter som muggar, kepsar, handdukar och t-shirts är oftast ett bra alternativ, men även paraplyn där varumärket får extra stor synlighet. Vad du skriver på produkten är också upp till dig att bestämma själv, men det vanligaste är festivalens namn följt av året, t.ex. Gotlands Rockfestival år 2023.